kavics írta:
Ex!
Hamár Krisztus olyan messze került tőled, ....
Kedves Kavics!
Természetesen és hála Istennek ez nincs így, hiába próbálod ezt rámhúzni.
És tudod miért, mert én az álláspontomat Isten igéje alapján alakítottam ki. Azon igék alapján amit ti itt simán félresöpörtetek politikai előítélet alpján. Senki nincs közelebb Jézushoz, mint amilyen közel van az Igéhez.
Idézet:
Ne akarj lelőni valakit, aki bottal, vagy vas rúddal támad. Azért van a rendőröknek pajzsa, hogy ezt védeni tudják!
Ejnye Kavics! Nem szép dolog kiforgatni a másik szavait. Nem azt mondtam, hogy én le akarok lőni valakit, hanem azt, hogy mi a jogos alapállás még a Biblia alapján is. Azért hordja a fegyvert a hatalom, hogy megbüntess a bűnöst. Már sokszor idéztem, most nem hozom ide újra.
Inkább azt lásd, hogy ehhez képest nagyon humánusan bántak a lázadókkal.
Idézet:
hogy a garázdák ellen használják.
A fegyvereiket csak abban az esetben használhassák, ha gengszterekkel kerülnek lőpárbajba.
Nos pontosan azt teszik, agarázdák ellen használják a fegyverüket. Vagy azt gondolod, hogy a rendőrnek is utcakővel kellene visszadobálni, ha rátámadnak.
Idézet:
A tömeg az nem az a tömeg volt, akit oszlatniuk kellett volna a rendőröknek.
Tévedsz. A felszólítás után aki ott marad, az at a tömeg.
Idézet:
Még mindig nem értem, hogy egy bejelentett békés tüntetés résztvevőit miért kellett oszlatni és velük szemben brutálisan eljárni?
Elmagyarázom. A szeptemberi balhé után nem jött be a rendőrállam szlogen, mert az emberek nagyon is helyeselték, hogy a rendőrség szétverte a csőcseléket. Ezért olyan szitut kellett előállítani, ahol lehetőleg ártatlanok is beleeshetnek a szórásba. Ezért kellett az Astóriához szervezni a naggyűlést és ráhúzni rendőröket a fideszes tömegre. És akkor abba reménykedtek, hogy a nagy tömeg vagy elsöpri a rendőrséget, vagy legalább fel tudnak mutatni ártatlan áldozatokat. Vagyis a Fidesz a saját rajongóit is beáldozta, csak hogy zűrzavart keltsen és ezzel közelebb kerüljön a hatalomhoz.
üdv
ex