Fony írta:
Kedves Tulip!
Utólagos engedelmeddel áthozom a "Természetgyógyászat" topikból a hozzászólásod, úgy érzem szükség volna az Admin NYÍLT állásfoglalására a hogyan továbbal kapcsolatban.
Ha Gabriel kereső, akkor mit keres itt, mit talált itt, ha ennyi idő után még mindig ilyen nézeteket vall?
Gabrielhez pedig az volna a kérdésem, hogy felekezetében, gyülekezetében mit szólnak nézeteihez, és ilyen irányú tevékenységéhez?
Ott is ezeket a nézeteket képviseli és vallja, vagy csak minket tisztel meg önjelölt messiásként tevékenységével?
tulip írta:
Gabriel777-től már egy ideje várjuk a nem okkult természetgyógyászok listáját rendelési hellyel együtt, de eddig nem sikerült neki eget se találni. Segítségül olyat kell mondania, aki nem ír fel homeopátiás készítmény, mert a homeopátiás szerekben a hatóanyag úgy fel van higitva, hogy mpondjuk 1000 adagban egyben fordul már csak elő. Ugyanakkor rázás és ráolvasás okkult technikát használnak hozzá. Vagyis gonosz szellemi megkötözötttséggel működnek. Szerintem Gabriel777 annyira lejáratja itt magát azzal, hogy refomrátuis fórumon az igével komolyabban foglalkozó református embereket akar kioktatni, hogy az már szánalmas. Itt van már közel 1100 hozzászólása, de még mindig fogalma sincs az alapokról, de nem szűnik meg például Fony-t gyülölködéssel vádolni. Most már én is azt mondom semmi keresnivalója ezen a fórumon. Hol van oylan eset, amikor kiigzítást elfogadta volna? Inkább még tett rá egy lapáttal és egészen másról írt. Ideje elköszönni tőle, s szerintem minimum bojkottálni.
Kedves Tulpi és Fony és Net ha megkérhetlek benneteket akkor bojkottáljatok,úgy ahogy azt javasoltátok
A természetgyógyászokról pedig már leírtam a véleményem ,a természet gyógyászok nem
démonok vagy a sátán álltal gyógyítanak.
Ugyanakkor vannak olyan csalók akik természetgyógyásznak hívják magukat ,és okultista erökkel állnak kapcsolatba.
Öket nem tartom természetgyógyásznak.
Mind ahogy a magát kereszténynek valló szektavezért sem,aki azt hirdeti,hogy az öngyilkosság bocsánatos bűn,és ezzel az öngyilkosságra biztat másokat,sem tartom kereszténynek csak azért mert annak vallja magát.
A homeopátiás szerekről amit most szóba houtatok mint a sátán gyógymodja,csak annyit,hogy azokat MO-on csak orvosok írhatják fel,és nem természetgyógyászok,
és pld.Franciaországban több homeopátás szert írnak fel az orvosok mint hagyományos gyógyszert.
Ami pedig a hatásmehanizmusát illeti,arról annyit tudok,hogy a kisdózis hasonlóan müködik mint az antibiotikumoknál a legyengített baktérium.
Vagyis nem fogja a szervezetet megbetegíteni de beindítja az imunrendszer védekezőképességét,mivel a szervezet érzékeli a támadást.
Az a vád a homeopátia ellen,hogy túl nagy hígítást alkalmaznak,pedig annak az ismeretében,hogy ezekben a szerekben nem ritkán mérgeket használnak fel,elég nevetségessen hangzik.
Hisz egy nagy higitásban adott méreg a szervezetet úgy sarkalja válaszadásra ,hogy
azt közben nem pusztítja el."hasonló mint a legyengített baktérium esetén"
Arról pedig a Bibliában nem olvastam,hogy emberen vagy álaton kivül démonok lennének pld.az ásványokban, vagy fémekben.
A személyes véleményem a homeopátiás szerekről,hogy a hatékonyságában nagy szerepe van a placebo hatásnak is.
Kedves Tulip
Ha jól értem azt sérelmezed,hogy téged mint a nagy református tanítot ki mertelek javítani,és nem fogadom el a te nagy tudásod,ezért pocsék kereső vagyok és azonnal kikell zárni,vagy legalább bojkottálni.
Ezek szerint Tulip ,te mint tanító,j vagy jelen a portálon ?
Ha pedig mindenkit kizáratnál aki a te tanítói tuti biztos igazságodat nem fogadja el,akkor az az érzésem,hogy rövid időn belül kereshetnél egy másik fórumot,mert
nagyon unalmas azon tanítok élete akiket senki nem hallgatja.
Ami abból is látszik,hogy igaz,hogy az ellenem való bojkotra szólitasz fel,de te magad roppant következetlenül,folyamatossan ontod magadból a nekem írt megjegyzéseid.
Egyébként jó ötletnek tartom,kedves Tulip,Net és Fony, bojkottáljatok ,és semmit se szóljatok hozzám,és,hogy segitsek nektek így a továbbiakban nem foglalkozom egyikötök írásával sem.
Az az érzésem,hogy Lényeges dolgot ezzel úgy sem mulasztok el
Titeket pedig Isten Áldjon és vezessen az utatokon
Szeretettel Gabriel