Tiv írta:
Én nem haragszom csak inkább azokat keresem akik elfogadnak és valóban tudnak szeretin elfogadni úgy ahogy vagyok.
Én úgy szeretlek, ahogy vagy. És elfogadlak. Sőt, örülök neki, hogy ilyen vagy. Te ajándék vagy nekem, akit Isten küldött erre a fórumra. Aki segített megoldani egy nagyon nagy problémámat. Talán csak egyet, de lehet, hogy többet is.
Idézet:
Ti nem olyanok vagytok.
Sajnálom, ha ezt így látod.
Idézet:
Az Ige számomra szent és felettem van ha tévedek is benne vagy nem értem akkor is ahogy értem úgy követem, ha az hibás amit értek azt is megmutatja és változtat rajta hogy megért sem.
De attól hogy valamit nem értek azért az Ige az igaz és nem az én okoskodásom.
De miért próbálod erőszakosan rámhúzni azt az értelmezésedet, ami rám nem passzol, és amikor látod, hogy mennyire bántasz vele?
És ha én tiltakozom ellene, vagy a továbbiakban semmibe veszem, akkor ezt miért személyed elleni támadásnak veszed?
Idézet:
Ezt már megtanultam és nem szívesen követném saját kívánságaimat okoskodásaimat mert nem vezet sehova.
Ez kinek szimpatikus vagy nem nos ez nem tőlem függ.
De azok aki Jézusnak szánt életet akarják nos azok engem is megerősítenek elszántságukban neki engedelmességükben.
Látva problémájukat és az Úr segítségét, vagy épp hitük nagyságát hogy bajban is kitartanak.
Ezektől az emberektől tudok tanulni hitükből meríteni.
Bizony nagy szükségem lenne ilyen emberekre.
Szeretném, ha minél több ilyen embert találnál... De ha túl nagy elvárásaid vannak azokkal szemben, akikkel szóba állsz, félek, nem maradnak majd túl sokan...
Kérlek, ne tekints automatikusan ellenségednek... Mivel még mindig nem mondtad el, mivel bántottalak meg, ezért sajnos a továbbiakban sem tudom garantálni, hogy nem fogom tenni.