kamilla írta:
32ezüst írta:
Kedves Tiv!
Egyszer próbáld ki, hogy mit jelentenek a gyakorlatban az idézeteid:
1Pt 3,1 Hasonlóképen az asszonyok engedelmeskedjenek az ő férjöknek, hogy ha némelyek nem engedelmeskednének is az ígének, feleségük magaviselete által íge nélkül is megnyeressenek;
Ef 5,22 Ti asszonyok a ti saját férjeteknek engedelmesek legyetek, mint az Úrnak.
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy köteles vagyok nyáron 38 fok melegben 7 hónapos terhesen felmászni a Nagy-Hideg-hegyre, (864 m).
Igen, ha elmegy a gyerek, akkor legközelebb nem fog ilyet kérni. De hány baklövést kell megvárni, ha segít ez egyáltalán?
Csak erről beszélek.
Tudom, komolytalan vagyok, és csak azért járok ide, hogy téged gyűlöljelek és játsszam veled.
Bocsánatot kértem. És kérek még egyszer, ha a kiabálásom esetleg túl hangos volt, és most fáj tőle a füled.
Összefacsarodtam ettől nagyon. És gondolkodtam, hogy miért csinálhat ilyet egy pasi.
Lehet, hogy... szóval lehet, hogy hülyeséget mondok, de most az jutott eszembe, hogy ha ezeket az idézeteket tudnák és át is éreznék emberek, akkor nem lennének rászorulva, hogy bizonygassanak dolgokat
Kedves Kamilla
Nem nem kellene magyarázkodni ha mindenki tudná hol tart.
Ugyan is Kikka személyes problémával nyitott egy topikot ott fordult elő ez az Ige.
Neki megfelelő volt. De az Úrral való kapcsolata is más. Stb
pl
Róm 7
24.
Óh én nyomorult ember! Kicsoda szabadít meg engem e halálnak testéből?
Neki írhatnám e az előző Igét?
Nem.
(te mint tanár ha jól tudom)
Feladnál egy 5. osztályos matek példát tele szorzásokkal egy elsősnek?
Én nem.
Gabinak (Ezüstnek) még az Úrral kell tisztáznia dolgokat.
Nem hogy Igét betartania.
Az a gond hogy sokan előre szaladnak és csodálkoznak és azt mondják: ez nem létezik ez lehetetlen, ez felháborító. stb. Közben maga az Úrral vannak problémái.
Nélküle tényleg lehetetlen bármelyik Igét betartani.
--
Miért meglepő ez? Miért lenne hiteltelen ettől az Ige?
Na persze lehet másokat vádolni hogy ilyen Igét írt le.
Könnyebb, mint az Úrral szembenézni és átadni életünket.