Kedves Net
Köszön de nem kértem ilyen leveteket tőled.
Szó cséplésed mellet nem látom az Igét.
Szokásodhoz híven, csak sértegetni akarsz közben azt akit védsz lenézed.
Ha problémád van vele beszéld meg.
Kikkával való beszélgetésemet magára ültetve kiszínezve tisztára mossa magát az 5 percért.
profi ebben. Már mint az össze ugrasztás zavarkeltés, játék.
Én inkább ezt látom:
Idézet:
Akkor mi lenne kedves barátaim, ha gondolkoznánk egy picit többet, mielőtt bármit is leírnánk? És nem két szavas pofonokból állna, utána kitörléses üres-hellyel, maga a hozzászólás?
Mert ezzel olyanok is büntetés alá kerülnek, akik békésen szerettel volna egy témáról beszélgetni.
Talán a személyeskedést a privát üzenetekre kéne korlátozni, ha vkinek tisztázni valója van a másikkal...
És Adminnak is kevesebb szomorúságot okoznánk...
Szeretettel:
Kikka
32ezüst írta:
exrefis írta:
32ezüst írta:
Ex: nem tudod utánam csinálni
Mit?
A kis virtuális öngyilkos merényletemet, amit A Nő, az Ige fényében topikban csináltam...
Annak köszönheted az 5 perces időkorlátot...
És nem ezt
Idézet:
eredetileg a topicba írtam volna, be is írtam, csak nem küldtem el, KITÖRÖLTEM, inkább priviben küldöm, mert TÉNYLEG NEM BÁNTÁS akar lenni!!!
íme:
tiv... most télleg CSALÓDTAM benned...
iszonyat őszintén kiraknak emberek dolgokat... én is őszintén, picit BELELÁTVA a helyzetedbe, felülbírálom az egész eddigi képet, amit kialakítottál bennem... őszintén bocsánatot kérek...
most ELŐRE is, mert amit mondok, azt tudom, hogy BÁNTÁSnak veszed, pedig KOMOLYAN MONDOM: aggódás!!!
miután "leszálltál hozzánk", földi halandókhoz, vegyültél, kezet fogtál... most úgy látom elégedetten VISSZAMÁSZTÁL a "már nem vagyok JT" feliratú lovadra... és éppen gyanakodva szemléled 32ezüstöt, vajon akkor HIT-E az, ami neki van, meg egyáltalán, vajon meg van-e térve...
közben a HITE az EGYETLEN, ami ÉLETBEN TARTJA a körülményei ellenére, és IGEN, PERSZE, vannak olyan pontok nála IS (egész biztosan NÁLUNK IS!!) amiket kifogásolni lehet az Ige fényében... de akkor is: te ERRŐL a HITÉRŐL próbálod bebizonyítani, hogy NEM IGAZI, ÉRTÉKTELEN!
oké, hogy TELE VAN OKKULT cuccal, a lelkésze is mélymagyar, bizonyos tantételeitől üvölteni tudnék... ez mind oké, de ha ELVESZED tőle EZT, akkor MI MARAD neki?
MUSZÁJ néha TÜRELMESNEK lenni...