Fony írta:
Mit szóltál volna egy ilyen forgatókönyvhöz:
Gyurcsány a választások előtt kiáll az ország elé, és ezt mondja:
.....................................................
Hölgyeim, Uraim, tisztelt választók!
Kormányzásom másfél éve alatt annyi teszetoszasággal, böszmeséggel, és marhasággal találkoztam, hogy ezt így nem lehet tovább folytatni!
Az ország érdekében rendbe kell tenni a dolgokat, ezért pedig áldozatokat is kell hozni.
Az ország gazdasági dilettantizmus és a túligérgetés miatt a szakadék szélére került, a FIDESZ pedig azt állítja, hogy előttünk járnak egy lépéssel.
Ezért csak azt tudom ígérni, hogy nem előre, a szakadék felé, hanem hátra, nem ígérni, hanem végre valóban az ország érdekében tenni.
Ha rámszavaznak, lesz egy - az országért szívvel lélekkel tenni akaró - emberük, ha nem, szavazzanak nyugodtan a FIDESZ-re és a túligérgetéseikre, ha hisznek nekik, meg is érdemlik.
-----------------------------
De nem ezt mondta.
Pedig ha ezt mondta volna, rászavaztam - volna.
Na képzeld kapaszkodj!!! az idézett jelzőktől eltekintve ezt mondta a Vasas spt-n.
A jelenlevő Fidesz szinp. felszólalására válaszul, és nem vezették ki őket, hanem minden kérdésükre válaszolt, kapásból. hm!
Ha otthon húzod az igát, a nej pedig játékautomatára költi
Na mi lesz akkor?
Suttogó propagandát hirdetett 2002-ben, lassítást és mindent, na ki?
Hát bizony ki a magyar, na ki a Ganz-Mávag
stb.
Én az Úr Jézusra szavaztam és ezt az Orsz.gy-képviselő jelöltnek személyesen megmondtam és mindenkinek aki kérdezte, helyettem Ő ment szavazni.
Hogy ne védeném meg azt amit Ő jónak tartott, és tart
Én hitben járok, nem látásban.
A 2 kémmel tartok
Tudod, akik arról számoltak be, hogy mit tehet Isten, és nem arról amit láttak.
Most is velük tartok.
Meg azokkal akik mindenért hálát adnak és mindenért Istent dicsőitik.
Azért is amit ezt követően megenged.