Emilien írta:
Kikka írta:
Az, hogy Emiliennek milyen sajátos harcai vannak, azt nem az én témám hozta ki belőle...ezt vele is megbeszéltem privátban.
Igen erről van szó. Nem a topic miatt voltam kiakadva, az csak olaj volt egy tűzre úgymond

Szóval nem a topic-kal van a baj. Szeretnék elnézést kérni, nem kellett volna ennyire kimerülten feljönnöm ide, aztán itt levezetni az indulataimat. Sajnálom, hogy ilyenek is vannak bennem,majd csak elmúlik egyszer, remélem.
Üdv:Emilien
Kedves Emilien
Én az ilyen őszintén kereső embereket szeretem.
Te veled tud kezdeni valamit az Úr.
És ahogy ismerem minden fájdalmadat elszeretné venni hogy betölthesse életedet.
Csak még egy kicsit jobban meg kell ismerned és bíznod benne és ha tudod viszonozni szeretetét.
De ha nem is tudod szeretni úgy ahogy szeretnéd, nos ha ezt érzed már jó úton vagy.
Mert sokan először rájövünk hogy szeretni sem tudunk, még szüleinket sem, édestestvéreinket sem.
Minden önző szeretet ami eddig volt bennünk, tele kívánságokkal.
Ha ezt az értelmetlen szélmalom harcot abba hagyjuk és lecsendesedünk az Úr lábainál.
Bizony letudja venni terheinket, és elkezdhetünk vele érte élni.
Szóval a nyitót szív nagy dolog és én őszintén szeretem ha valaki így keres.
Nincs mit szégyenkezned. Látja szíved minden buját, baját és nagyon szeretne segíteni, csak hagyni kell.
Sajnos sokan nem adják át életüket neki így nem is hagyják.
Ő nem csinál félmunkát amit elkezd be is fejez.
Persze hogy segít ha baj van de ennél többet is tud tenni érted, egész életed tudja vezetni.
Persze ehhez lehet sokunknak rá kell jönni hogy be csődöltünk és mi képtelenek vagyunk rá amúgy is.
--
De nem kötelező eljutni odáig.